Inloggen

Inlognaam: 
Wachtwoord: 

Laatste lief & leed berichten

12.04.2016

Overlijdensbericht Bart Wolf

Met groot verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons Heemraadslid en vriend Bart Wolf. Bart was ruim zeven jaar Heemraadslid bij CV "De Waoterjokers" en nauw betrokken bij de voorbereidingen en uitvoering van al onze activiteiten. Zelfs tijdens zijn ziek zijn, kon hij h

05.10.2014

Overlijdensbericht Jo Arts

Knotsenburg heeft een markante persoonlijkheid verloren! Op Zaterdag 4 oktober hebben wij het trieste bericht ontvangen dat na een kortstondig ziekbed, ons ingeworteld Heemraadslid, Jo Arts op 67 jarige leeftijd is overleden.

09.04.2014

Overlijden Jan Smits

Afgelopen maandag kregen wij het vreselijke bericht dat geheel onverwachts "onze Jan" Smits overleden is.

17.12.2013

Overlijdensbericht Nol Teunissen

Geschokt en met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze gewaardeerde Ingeworteld Heemraadslid Nol Teunissen.

Sloop van "ONS" Gemeenschapshuis
03.10.2012

Waoterjoker thuisbasis nu echt WEG

Zoals bekend wordt het Gemeenschapshuis afgebroken om plaats te maken voor het nieuwe voorzieningenhart "De Biezantijn".  Met de sloop van ons geliefde gebouw eindigt een lang tijdperk met veel herinneringen. Enkele foto's van de start van de sloop, met dank aan Laura Holland:

25.01.2009

***** Overlijdensbericht

Na een langdurige ziekte is, de vrouw van Hofkapel-lid Henk Wijtmans, Leny overleden. Wij wensen Henk, kinderen en kleinkinderen veel sterkte in deze moeilijke dagen.

19.01.2009

:: Overlijdensbericht ::

Afgelopen vrijdag bereikte ons het droeve bericht dat Nel Teunissen is overleden. We wisten dat Nel een pacemaker moest krijgen, maar dat het zo af zou lopen hadden we natuurlijk nooit verwacht. Het bericht kwam dan ook hard aan.


onze Sponsoren