Inloggen

Inlognaam: 
Wachtwoord: 

Er komt weer een echte Waoterjokerszitting   |   02.11.2014

Het is ons een genoegen u mede te delen, dat wij dit carnavals-seizoen weer een echte Waoterjokerszitting gaan organiseren. Graag willen wij u met uw vereniging uitnodigen op: 
ZATERDAGAVOND 10 JANUARI 2015

Deze avond zal plaatsvinden in het nieuwe voorzieningenhart “DE BIEZANTIJN” aan de Waterstraat te Nijmegen (Op de plaats waar Het Gemeenschapshuis heeft gestaan) en vangt om 20.11 aan.

In de Biezantijn hebben we een heuse zaal tot onze beschikking, waarmee we prima uit de voeten kunnen. Natuurlijk valt het niet te vergelijken met de zaal van Het Gemeenschapshuis, en zal het geheel er vanzelfsprekend ook anders uit gaan zien. Het vertrouwde is weg en het is aan ons om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

We gaan door met de "Inluiding van het getij", zoals we deze avond voortaan gaan noemen. Het zal een bonte, carnavallistische, Nimweegse avond worden, met als uitgangspunt dat we voortaan als een Waterschap door het carnavallistische leven gaan.
De avond zal zoals u van ons gewend bent met muziek, zang, sketches en de bekende Waoterjokerhumor worden gevuld. Het decor wordt middeleeuws aangekleed en zal met onze nieuwe kleding een mooi geheel gaan vormen.
We zouden het leuk vinden als u daarin meegaat en ons met een eigen creatie verrast.

Om u een hint te geven: Alle kleding wat in de middeleeuwen past is goed. Van piraat, ridder tot burchtheer of -vrouwe.

Onze leden (Burgerij van het Waoterschap) hebben natuurlijk gratis entree. 

Wilt u meer informatie over de kaartverkoop? Stuur dan een mail naar secretariaat@waoterjokers.nl

Categorie: Zitting, Headlines

naar het nieuwsoverzicht ...


onze Sponsoren