Inloggen

Inlognaam: 
Wachtwoord: 

Verschenking Der Burgerij   |   30.09.2015

Hierbij willen wij onze leden van harte uitnodigen op een nieuw geïntroduceerde verenigingsactiviteit: "De Verschenking Der Burgerij".

Deze gelegenheid zal plaatsvinden op zondag 01-11-2015. U bent dan vanaf 14:00 uur van harte welkom in voorzieningenhart "De Biezantijn".

Waarom deze middag?

  • Zoals reeds bij u bekend is, hebben wij de constructie van de contributie vanaf het begin van dit seizoen veranderd. Naar aanleiding hiervan willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om u onze nieuwe jaaronderscheiding aan te bieden.
  • Daarnaast zijn wij hard aan het werk om de ledenadministratie beter vorm te geven. De volgende stap hierin, is dat wij een ledenpas in het leven gaan roepen. Deze ledenpas zal ook op deze middag aan u overhandigd worden. Dit wordt uw toegangsbewijs tot al onze activiteiten en u kunt er eventueel uw gespaarde munten mee ophalen.
  • Bovendien hebben wij voor u de mogelijkheid gecreëerd om al uw betalingen ten behoeve van uw contributie en eventuele spaarpot in te kunnen zien. Hoe dit precies in zijn werk gaat, wordt u op deze middag uitgelegd.
  • Ook willen wij in tegenstelling tot voorgaande seizoenen, ons nieuwejaarboekje op deze gelegenheid aan u presenteren en aanbieden.

Wij zouden het op prijs stellen wanneer u op deze middag aanwezig kunt zijn. Wij willen dit geheel bij voorkeur persoonlijk aanbieden en niet per post naar u toe zenden.

U kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om vragen te stellen aan ons bestuur. Onze Dijkgraaf, Schout & Schepenen staan u graag te woord.
Met deze middag willen wij u nu nóg meer betrekken bij de ontwikkelingen van uw carnavalsvereniging.

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij "De Verschenking Der Burgerij"!

Categorie: Headlines, Algemeen

naar het nieuwsoverzicht ...


onze Sponsoren