Inloggen

Inlognaam: 
Wachtwoord: 

Algemeen

De sloop van het gemeenschapshuis is inmiddels voltooid. De fundering is gelegd. Dit jaar wederom geen zitting en hetzelfde alternatief als vorig seizoen werd aangeboden. Dit maal neemt men in de zaal plaats, omdat vorig seizoen het balkon vanwege het geluid niet beviel. De carnaval is goed bevallen en het bestuur heeft besloten om Van Buren vanaf dit seizoen onze vaste carnavalslocatie te laten zijn.

Buitengewoon Senator Ronald Roelofs werd in november 2012 geproclameerd tot Prins Ronald 3 van Knotsenburg.

De kindercaraval is voorlopig opgeschort, in de hoop dat er in de toekomst zich nieuwe mogelijkheden gaan aanbieden.

Theo Koppers stopte als 2e secretaris en Geert van Alwicher stopte als 1e secretaris. Beiden blijven door hun "know how" verbonden aan het dagelijks bestuur, maar in de vrijblijvende rol van "adviseur".

Herman stopte als penningmeester en werd bestuurslid. De functie van 2e penningmeester werd opgeheven.

Henriëtte de Vries werd vanaf dit seizoen 1e secretaris. De 2e secretarisfunctie werd vervuld door Sander Wullings. De nieuwe penningmeester werd Kevin Koppers.

Ruud de Vries is gestopt als President. Zijn opvolger werd Theo Koppers. 

In november 2012 werd Jimmy Lochtenberg gedoopt tot Senator.

De Waoterjokers hadden deze prinsenproclamatie een nog grotere inbreng dan vorig jaar. Wij hadden op deze avond de openingsact geheel in eigen

beheer voorbereid en uitgevoerd. Daarnaast hebben wij onze medewerking verleend aan de proclamatieact. Het symfonieorkest met lichtjes onder de klanken van "Music Was My First Love" werd een groot succes. De Waoterbloasjokers waren werderom bühne-orkest.

Nadat een gedeelte van de ouderen is verhuisd naar een nieuwbouwsituatie genaamd "Griffioen", bleef er een behoefte naar een carnavalsavond, maar dan in een kleinere vorm. Aan ons de vraag of wij als Waoterjokers dit wilden gaan verzorgen. Dat hebben we gedaan. Het was even passen en meten, maar

het avondvullende programma werd een succes en voor herhaling vatbaar.

Onze wagen behaalde de motto-prijs met de stadsoptocht van Knotsenburg.

Geschiedenis 2012 - 2013


onze Sponsoren