Inloggen

Inlognaam: 
Wachtwoord: 

Algemeen

Theo Wullings was dit seizoen adjudant van het kabinet van Ger 1.

Het motto van de pronkzitting van dit seizoen was "Met De Waoterjokers De Nacht In". De medewerkersavond (vrijdagavond) van de pronkzitting kwam door gebrek aan belangstelling te vervallen. De zitting was vanaf dit seizoen enkel op zaterdagavond te bezoeken. Wel werd voor deze keer het podium verplaatst naar de andere kant van de zaal, zodat meer mensen hier direct zicht op hadden. Ook werden de optredens weer apart aangekondigd. Dit nam Jo Holland voor zijn rekening.

In februari 1986 werden Geert Alwichter en Jan Arnoldussen gedoopt tot senator.

Enige tijd bestond bij de senaat het verlangen om naast het bekende senaatsuniform een gemakkelijker zittende outfit te hebben.

Zo werd in februari 1986 voor het eerst de "waoterjokerkiel" gepresenteerd. Hij had dezelfde bordeaux-rode kleur (alleen voor senaat) als de smoking en had het grote Waoterjokerembleem op de rug. De eerste kiel werd overhandigd aan Jo Holland.

Ruud Kleinschiphorst (destijds regiseur van de pronkzittingen) werd tijdens de voorbereidingen opgenomen in het ziekenhuis, vanwege zijn rug.

Hij werd geopereerd en na het ontslag moest hij 6 weken plat. Door vanuit bed de touwtjes in handen te houden en m.b.v. de inzet van de overige medewerkers is het toch nog goedgekomen.

Dit seizoen heeft Thijs Aalders Sr. voor de laatste keer ons Waoterjokerboekje gedrukt. Hij ging met pensioen.

Buiten de carnavalsactiviteiten organiseerden de Waoterjokers jaarlijks een visconcours met later daar op aansluitend een Auto-puzzel-kolderrit.

Doordat het aantal belangstellenden afnam heeft men dit seizoen voor een nieuwe aanpak gekozen. Het ontstaan van de activiteitendag is een feit.

Deze dag begint met het traditionele visconcours, aansluitend een keuze aan activiteiten (waaronder fietstocht e.d.) met tot slot een gezellig samenzijn.

Deze activiteitendag vond jaarlijks medio september plaats.

Geschiedenis 1985 - 1986


onze Sponsoren