Inloggen

Inlognaam: 
Wachtwoord: 

Geschiedenis 1967 - 1968

Algemeen

J. Mulder stopte als senator. Nelly v. Gent is gestopt als page. Miep Jacobs volgde Nelly op als page.

H. Peters, R. Kleinschiphorst en J. Hendriks werden in februari 1968 geïnstalleerd tot nieuwe senator. Daarnaast hebben er ook wat interne veranderingen plaatsgevonden. Fr. Orth is gestopt als adjudant, maar blijft senator. H. Alwicher volgt Fr. Orth op als adjudant.

De toenmalige eigenaar van café de Tunnel was niet erg blij met de opkomst van het Gemeenschapshuis. Het kostte hem namelijk klanditie. In plaats van naar zijn café te komen, ging men naar De Waoterjokers. Een vorm van concurrentievervalsing?? De Waoterjokers hebben dit op een carnavaleske manier op de hak genomen door een extra inlegvel in het boekje van dit seizoen bij te voegen (Alleen voor de insiders natuurlijk). Je kunt het extra inlegvel op deze site bekijken. Voor de duidelijkheid: De eigenaar heette Nol Ritmeier. 

De derde Pronkzitting werd gehouden in de vorm van een Zuid-Amerikaanse avond. Deze vond plaats op 11 november 1967. Op deze avond werd de hofkapel voor het eerst gepresenteerd aan de leden van de Waoterjokers. 

Voor het eerst werd er ook een kleutermiddag gehouden. Deze middag vond plaats op 12 november 1967, onder de noemer "Kleuterkarnaval".


onze Sponsoren