De Commissie Dweilorkesten

Deze commissie is in het leven geroepen om de communicatie tussen onze vereniging en de overige dweilorkesten in Knotsenburg tot een hoger niveau te brengen. De commissie bestaat uit één persoon en hij beheert de contacten met de externe dweilorkesten in Knotsenburg.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, hebben wij ons aangesloten bij het dweilorkestenoverleg. Zij beleggen een aantal keren per jaar een vergadering waarin alle Knotsenburgse dweilorkesten vertegenwoordigd zijn. Het is de ideale gelegenheid om dweilorkesten uit te nodigen om (waar ons programma het toelaat) onze verenigingsactiviteiten muzikaal te ondersteunen. Daarnaast biedt deze vergadering ook de mogelijkheid om onze carnavalsactiviteiten te reflecteren. Dweilorkesten hebben nou eenmaal een andere kijk op deze activiteiten dan de carnavallist die geen muziek maakt.

Zo werkt het ook vice versa. Het dweilorkestenoverleg hecht ook waarde aan onze visie op het carnaval.  Hiermee verbreden we onze horizon en kunnen wij onze activiteiten nóg beter ontwikkelen. Een win-win situatie voor beide partijen.